Elias Boisen Bonde elsker at lave musik. Det er det fedeste, han kender til.

Youtuber og sanger fra Bov

Elias Boisen Bonde har levet det meste af sit liv i Bov. 

Nu har han en YouTube-kanal ved navn ELI4S, hvor han udgiver musik, har et talkshow og laver vlogs.

Elias startede sin YouTube-kanal sidste år, som blev kaldt “Elias’ Talkshow”. 

Det er et program, hvor han inviterer spændende mennesker bl.a. youtubere, musikere og andre kreative folk ind til en snak om deres liv, interesser, håb og drømme.

Sidenhen faldt han over youtuberen David Dobrik, som inspirerede ham til at lave videoer, hvor Elias og hans venner tager ud på eventyr og laver spændende ting. Dette bliver fanget på kamera og klippet sammen til interessante vlogs, som viser deres super fede oplevelser.

Før YouTube

I slutningen af 3.g i 2019, mødte Elias nogle musikdrenge ved Nygadehuset i Aabenraa, der lige havde været oppe og optræde. Elias blev spurgt, om han ville med i kolonihave, hvor vennegruppen ofte er sammen i fritiden.

Her fandt Elias ud af, at der var rigtig mange, der producerer musik i Aabenraa.

“Jeg synes, det var så inspirerende at møde de her gutter, der er så passioneret for at lave musik, musikvideoer og bare udlever deres drøm. Mit venskab med dem inspirerede mig til at starte min egen YouTube-kanal og lave et talkshow”, siger Elias Boisen Bonde.

Elias’ hverdag

“Jeg har det sidste år lært en masse musikere at kende gennem mit talkshow. Jeg blev meget interesseret i de nye kommende musikere rundt om i landet. Jeg har også ofte været med i studiet, når mine venner har lavet musik. Derfor begyndte musik at fylde ekstremt meget i mit liv. Jeg tænker på det hele tiden, og en dag lavede jeg så en sang med min musikven Albert. Den blev overraskende fed, og den udgav jeg så i marts”, fortæller Elias Boisen Bonde, som bruger en del af sin fritid på at være sammen med sine venner eller på at filme, redigere YouTube-videoer og skrive sange.

“Jeg synes, mine musikvenner er så vilde. De laver virkelig god musik, som jeg synes sagtens kunne være på top-50 i Danmark. Jeg arbejder på en dokumentar om dem og hele det musikfælleskab, vi har i Aabenraa. For det ville forhåbentligt skabe lidt mere opmærksomhed omkring dem, så folk kommer til at vide, hvem de der Aabenraa-drenge egentlig er. Jeg håber, vi sammen kommer til at tage Danmark med storm. Jeg ønsker, at alle får succes, for de er simpelthen så hårdtarbejdende. Jeg håber også bare på at kunne blive bedre. Jeg føler bare, at vi inspirerer hinanden til at nå frem mod vores drømme”, siger Elias.

“Dokumentaren laver jeg i samarbejde med en af drengene i gruppen. Han laver også fede musikvideoer for kunstnere rundt omkring i Danmark. Det er et inspirerende hold af venner, jeg har fået mig i Aabenraa, og det er jeg meget glad for”, lyder det taknemmeligt fra Elias Boisen Bonde.

Fremtiden

“Nu arbejder jeg på en del nye numre. Der er nogle af dem, der er ved at blive færdige. Jeg elsker bare at lave musik. Det er det fedeste, jeg kender til. Om et år har jeg udgivet en del flere sange. Jeg ved ikke, hvor jeg bor på det tidspunkt endnu. Om jeg bliver boende hernede, eller om jeg tager til storbyen. Om et år håber jeg bare, at det går fremad og den rigtige vej, og at jeg en dag kommer til at kunne leve af det, jeg synes er det fedeste at lave”, fortæller Elias Boisen Bonde. ■

Skrevet af
Anita Mir

Fotos af
 Anita Mir

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.