Torben Nielsen glæder sig over, at det er lykkes at få solgt bygningen efter den har været sat til salg i 5 år.

Markant bygning er solgt i Gråsten

Bygningen i Borggade 3 i Gråsten, der huser Fri BikeShop, er solgt. 

Ejerskiftet skete mandag den 3. maj. Her gik cykelhandler Torben Nielsen fra at være ejer af bygningen til at være lejer. 

Cykelforretningen fortsætter uændret med Torben Nielsen og de to ansatte Kim Antonsen og Christoffer Staudt. 

Torben Nielsen har gennem 30 år solgt og repareret cykler i slotbyen.

Men 2021 er for ham et år med flere markeringer. Den 11. februar rundede han 60 år, og i oktober kan han fejre 30 års jubilæum med cykelforretningen.

Fremtiden

Torben Nielsen håber, at han kan få en kompagnon til den veldrevne butik. En kompagnon han kan drive butikken sammen med inden han går på pension.

“I en by som Gråsten er det vigtigt, at han både kan tale og sælge til kunderne, men også reparere cykler”, siger Torben Nielsen, der er uddannet kleinsmed. ■

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.