Den røde løber var rullet ud i afskedens stund for de store børn i Broager Private Børnehus.

Børnehus sagde farvel til 15 børn

Det er altid vemodigt at sende børnehavebørn afsted for at påbegynde skolegangen. 

Det kan børnehaveleder Heidi Karstensen, Broager Private Børnehus, tale med om. 

Forleden var afskedens stund for 15 børn, der har gået i børnehuset i tre år. De er alle årgang 2015.

“Vi har fyldt børnenes rygsæk godt op. De er bare så klar til at komme i skole, men selvfølgelig er det forbundet med vemod at se tilbage på alle de gode stunder. Børnene har tilbragt en væsentlig del af deres liv her i børnehuset,” fortæller Heidi Karstensen.

Afskeden fandt sted på en Corona-venlig måde. Hvert barn mødte ind med forældre og måske en søskende eller to og gik rundt til børnehavens grupper, som de har været igennem i deres børnehaveforløb i Broager. 

“Hver familie var i sin egen lille boble. Børn og forældre blev hele tiden sammen i en lille flok til farvelfesten. Vi vil under alle omstændigheder tage afsked med børnehavebørnene – Corona eller ej,” siger børnehavelederen. ■

Der var et ønske om held og lykke på vej ud i skolelivet.

blank

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.