Let håndterbare affaldsbeholdere i enkel design til inden dørs brug er den helt store sællert for Waterless i Broager, hvor ejeren Paul Knudsen tæller skoler, institutioner, hoteller og butikker med flere som de store aftagere af det meget praktiske og miljøvenlige koncept.

Waterless tager skraldet

Affaldsbeholdere i bæredygtige genbrugsmaterialer til inden dørs brug er del af udbudspaletten hos firmaet Waterless, der har til huse i det rummelige virksomhedsdomicil på Møllegade i Broager. 

Waterless har stor afsætning i affaldsbeholderne.

“Der er for tiden er et stort behov for kildesorteringsbeholdere til affald. Vi kan levere til virksomheder, skoler, butikker, hoteller og mange flere. De er overskuelige og lette at åbne, når skraldet skal fjernes, eller der skal nye poser i,” fortæller ejer af Waterless Paul Knudsen.

Affaldsbeholderne er lavet i elegant design og tager sig ud som et møbel og er praktisk at have i nærheden uden at stjæle opmærksomheden. Beholderen lever op til kravet om detaljeret sortering af affaldet der, hvor det opstår, nemlig hos forbrugeren.

“Beholderne er bæredygtige. Intet går til spilde, når vi fremstiller affaldsspande. Der er klart, der er et spild, når du skærer huller ud i metal. Dette affald bliver dog genanvendt 100 procent til nyt metal,” fortæller Paul Knudsen.

“Vi tager med i det overordnede miljømæssige hensyn, at skraldespande fremstillet i denne kvalitet og tykkelse af stål har en langt længere levetid sammenlignet med tyndere metalaffaldsspande,” påpeger han.

Affaldsbeholderne er nemme at tømme, og man skåner ryggen, da der er frontlåger med softclose.

Beholderne er med skjulte hjul. De er flytbare og robuste i drift. De er fleksible og kan sammensættes i de størrelser man har behov for, og tilgodeser vor tids høje krav til affaldssortering.

Beholderne fåes i størrelserne 45, 65, 100 og 125 liter med påskriften Pap & Papir, Restaffald, Organisk og Plast m.m.

“Vi lægger vægt på, vore affaldsbeholdere er stilfulde og innovative. Det er tydeligt, hvilken form for affald der skal i beholderen, og de kan stå, så de ikke stjæler billedet i cafeterier og foyerer,” fortæller Paul Knudsen.

72 lande

Forretningskonceptet i Waterless favner vidt med urinaler, der kan opsættes uden skyl og holder længe som en tidstypisk grøn toiletløsning. En indsats i urinalet hindrer lugt og aflejringer i afløbet.

Waterless er kendetegnet for vand og lugtfrie urinaler, der er repræsenteret i 72 lande.

“Vi garanterer 100 procent kundetilfredshed,” fortæller indehaveren af Waterless, der har haft til huse med sit miljøvenlige koncept i det tidligere Hemogram i Broager siden 1997.

“Derudover har vi udlejning af flyttebokse, og et motionscenter befinder sig også på adressen,” fortæller Paul Knudsen.

De enkelt designede affaldsbeholdere er den sidste store sællert for den grønne virksomhed, der er god til at at få nye forretningsideer og hoppe på vognen, som når der er behov for berøringsfri dispensere med sprit under en Corona-krise. Selv om 25 års jubilæet er rundet for Waterless i Broager, er det ikke sket med store armbevægelser og fanfarer. Virksomheden har fundet sit marked og sit ståsted, og den der lever stille, lever som bekendt godt. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.