Egernsund Wienerberger køber den danske teglvirksomhed Strøjer Tegl på Fyn. 

Egernsund Wienerberger køber Strøjer Tegl på Fyn

Egernsund Wienerberger har indgået en købsaftale af den danske murstensproducent Strøjer Tegl ved Assens. 

Aftalen er et led i Wienerberger-koncernens bæredygtighedsstrategi og er en vigtig brik i rejsen mod en CO2-neutral produktion.  

Strøjer Tegl er en af Danmarks mest moderne murstensproducenter, som løbende har investeret i nye teknologier for at kunne tilbyde de bedste løsninger til det murede byggeri.  

Med opkøbet tilfører Egernsund Wienerberger et moderne og energieffektivt teglværk til den nordiske produktion af mursten, der skal sikre, at mursten også i fremtiden bliver et foretrukket materiale til klimaskærmen. Teglværket kommer således til at spille en vigtig rolle i Egernsund Wienerbergers strategi for energieffektivitet og dekarbonisering af deres produktionsenheder. 

Et godt match 

Strøjer Tegl er en 6. generations familieejet virksomhed med værdier og kompetencer, som er et godt match i Wienerberger-koncernen. Købet af Strøjer Tegl er et supplement til den eksisterende forretning, som vil udvide den bæredygtige produktportefølje af mursten og give kunderne endnu flere valgmuligheder til facaden.  

Opkøbet af Strøjer Tegl er i tråd med Wienerberger-koncernens vækststrategi på det nordiske marked, og gør det muligt fortsat at fokusere på bæredygtige og innovative løsninger til byggeriet ved hjælp af moderne og energieffektive produktionsenheder.  ■

Fakta 

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed og en del  af Wienerberger-koncernen, som er verdens største teglproducent.

Produktporteføljen tæller mursten, belægningstegl, beklædningstegl og tagsten. Vi leverer æstetiske, holdbare og bæredygtige løsninger til byggeriet. Virksomhedens historie går adskillige generationer tilbage. Egernsund Wienerberger har 287 ansatte, fire fabrikker og otte showrooms i Norden.

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.