Artikelbeskrivelse

Store operastjerner gæster Rinkenæs

Benniksgaard Hotel i Rinkenæs ved Flensborg Fjord bliver rammen om et udsædvanligt arrangement, når nogle af Skandinaviens absolut største opera-solister kommer på gæsteoptræden fredag den 25. november.
Stykket ”Søstre i kærlighed og had” er en musikalsk rejse gennem et venskab, hvor de to veninder bliver forelsket i den samme mand. Rejsen fører publikum langt omkring og spænder fra klassisk opera af bl.a. Mozart og Puccini over kendte Abba sange til svenske viser, hvor der rulles på r’et.
Forestillingen havde premiere i Norge på Kristiansunds Operafestival i februar 2016 og høstede stor succes og stående ovationer.
De medvirkende er den svenske sopran Cecilia Lindwall, der har høstet international anerkendelse både som koncert- og operasanger, og som har samarbejdet med en række internationale stjernedirigenter. Herudover medvirker mezzosopranen Anna Einarsson fra Norge, og som i 2014 modtog en Grammy nominering i USA for sin deltagelse i optagelsen af Ståle Kleibergs opera “David and Batsheba”. De to solister bliver akkompagneret af den amerikanskfødte pianist Carol Conrad, der blandt andet har akkompagneret den verdenskendte italienske tenor Luciano Pavarotti.
”Jeg er utrolig stolt over, at vi har kunnet få så store kapaciteter til Benniksgaard”, siger Mads Friis, der er indehaver af hotellet og som ser frem til at opleve koncerten.
”Jeg tror, det bliver helt forrygende”, siger Mads Friis