Artikelbeskrivelse

Pernille Juhl signerede sin nyeste bog

Af Søren Gülck
Forfatteren Pernille Juhl var lørdag formiddag atter i Gråsten Boghandel for at signerer sin tredje bog i familiekrøniken, som beskriver et stykke spændende Danmarkshistorie under 2. Verdenskrig i Gråsten.
Flere af de læsere, der har købt de to tidligere udgivelser, var hurtigt på pletten for at købe tredje bind og fortsættelsen af familiekrøniken.
”Efter mørke” er en bevægende kærlighedsroman og en selvstændig fortsættelse af bogen ”Når solen står højest”.
Bogen skildrer den dystre tid under besættelsen, hvor danskerne rykkede tættere sammen og fandt ekstra overskud til at hjælpe hinanden. Familien fra Gråsten gennemgår adskillige prøvelser og glæder sig sammen med millioner af landsmænd, da de får friheden tilbage. Det er ikke lige nemt for alle familiemedlemmer, at få hverdagen til at fungere. Mørket truer med at opsluge alt.
”De tidligere udgivelser har solgt overvældende godt. Ikke mindst i det sønderjyske”, siger Pernille Juhl, som gæster Gråsten til en forfatteraften torsdag den 26. november. 

Forfatteren Pernille Juhl har skrevet tre romaner, som tager udgangspunkt i Gråsten. Den nyeste ”Efter mørke” foregår i Gråsten under 2. Verdenskrig. Foto Søren Gülck

Forfatteren Pernille Juhl har skrevet tre romaner, som tager udgangspunkt i Gråsten. Den nyeste ”Efter mørke” foregår i Gråsten under 2. Verdenskrig.
Foto Søren Gülck