Artikelbeskrivelse

Pirater slippes løs i Gråsten

Af Søren Gülck
Under Gråsten Æblefestival kan publikum opleve lidt af en gyser, når Det Lille Teater i Gråsten opfører stykket ”Piratæblerne”.
Det sker torsdag den 15. oktober kl. 12.00 på Torvet, hvor der er verdenspremiere. Stykket opføres igen dagen efter fredag den 16. oktober kl. 11.00 og 14.00 på Gråsten Havn. Sidste gang stykket opføres bliver lørdag den 17. oktober kl. 11.35 på Torvet i Gråsten.
Det er et rigtigt familiestykke på blot 25 minutter, der er skrevet specielt til Gråsten Æblefestival. Det sjove, men alligevel lidt uhyggelige stykke handler om, hvordan pirater på Flensborg Fjord er på togt for at plyndre og stjæle – ikke guld og sølv – men Gråstenæbler. Æblerne er de rene kostbarheder, og er deres vægt værd i guld. Andre pirater er ligeledes på togt efter de værdifulde æbler. Så er det de rigtige æbler de kommer tilbage med – eller er de blevet fuppet?
Stykket er skrevet og instrueret af Merete Fog Jensen. Derudover medvirker Ellen Langager Kristensen, Anette H. Jessen og Magnus Langager Christensen. 

Det Lille Teater opfører ”Piratæblerne”. Der er verdenspremiere på torsdag. Foto Søren Gülck

Det Lille Teater opfører ”Piratæblerne”. Der er verdenspremiere på torsdag.
Foto Søren Gülck