Arkivbillede

Arkivbillede fra høstmarkedet tidligere år

Kom til høstdag i Ullerup

Der bliver sprængfyldt program, når Land & Fritid for 12. gang fejrer at høsten er i hus med en storslået høstdag lørdag 5. oktober. 

Sammen med Elkær Maskinstation har Anne Johansen og kollegerne i Land & Fritid arbejdet hårdt på et program, der byder på intet mindre end hen ved 40 stande både inde og ude, samt mange oplevelser for både store og små. Blandt andet Broholmerskuet, hvor man kan se mange af de sjældne og meget store broholmer hunde. Der vil både være hvalpe og voksne hunde. 

Arealet rundt om butikken, lageret og hallen i Ullerup fyldes til bristepunktet med lokale udstillere og boder og der holdes ekstraordinært længe åbent fra kl. 9 til 15. Teddy Ravn fra Watersystems står inde i hallen, og viser deres patenterede spildevandsteknologi, WS Bioclean, der er en kvalitets spildevandsløsning i det åbne land med markedets laveste energi forbrug.

Der er sørget for underholdning til alle familiens medlemmer. F.eks. kan man gå på opdagelse blandt håndværkskunst, trædrejning og prøve fjernbetjente model traktorer. Man kan også finde hjemmelavede specialiteter eller nyde en kold fadøl.

Små og store maskiner

Man kan opleve de helt store lastbiler, gravemaskiner og landbrugsmaskiner, når Elkær Maskinstation og Frost Traktor- og Maskinservice stiller op på pladsen. Men også de mindre havetraktorer og plæneklippere finder vej til Ullerup sammen med Karsten Iwersens Have- og Parkservice. Endvidere kan man tage sit kæledyr med, uanset om det en hamster, hund, ko eller noget mere eksotisk og få det tjekket ganske gratis af en dyrlæge. 

God handel

Både indenfor hos Land & Fritid og udenfor hos boderne bugner det med gode tilbud. Om det er sækkevarer med træpiller eller hundefoder, eller et glas honning eller marmelade, så er der noget for enhver smag og rigelig mulighed for at gøre en god handel. Hvis sulten melder sig, står Avnbøl-Ullerup Landsbylaug klar med grillpølser, fadøl og vand. 

Høstdag er en årlig begivenhed hos Land & Fritid Sundeved og tiltrækker hundredvis af gæster. Personalet i land og fritid ser frem til en dag fyldt med spændende oplevelser og glæder sig til at dele dagen med gæster i alle aldre.