KJ Autoparts udvider igen

Kim Jacobsen, der er indehaver af KJ Autoparts. 

Efter et par år på Indu­stri­vej i Pad­borg er lageret blevet for lille, og butikken er nu flyttet til Istedvej 13 i Padborg.

“Jeg kan kun sige at det bare går opad”, smiler Kim Jacobsen, som i løbet af de sidste par år har fået sin forretning til at blomstre og har ekspanderet betydeligt.

Det har været nødvendigt at ansætte yderligere 2 medarbejdere, så nu tæller KJ Autoparts 5 medarbejdere. Der er ansat en ny bogholder og en er ansat til at styre lager og køre varer ud.

“Jeg er glad for, at det går så godt. Vi har udvidet vores kundepotentiale og har fået mange nye kunder, specielt i trekantsområdet”, fortæller Kim Jacobsen, som tilskriver succesen, den gode service fra bestilling til levering, og de skarpe priser. 

“Vi er glade for at have fået et lager på over 600 m2. På Indu­­stri­vej var lageret kun på 400 m2”, fortæller Kim Jacobsen, som indbyder kunder, forretningsforbindelser, venner og andre interesserede til reception fredag den 26. maj fra kl. 12.00-18.00 på den nye adresse. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.