Gråsten Havnefront skal stormflodssikres. Det bliver der holdt informationsmøder om.

Informationsmøder om stormflods­beskyttelse af Gråsten Havnefront

Sønderborg Kommune inviterer til informationsmøder om forslag til projektdesign og bidragsfordeling for Stormflodsbeskyttelse af Gråsten Havnefront.

Møderne finder sted tirsdag den 18. juni i tidsrummet fra kl. 14.30 til 21.00. Møderne holdes i BHJ Salen, Ahlmannsparken, Gråsten.

På hvert af informationsmøderne præsenteres det samlede løsningsforslag med tilhørende design og visualiseringer samt en yderligere gennemgang af den tilpassede bidragsfordeling og den videre proces.

For at skabe bedre plads til dialog på møderne med ejendomsejerne, er de delt op i sektioner som beskrevet herunder:

Områder                              Tidsrum

Kystvejen (Område B)                   14:30-15:15
Østersøvej (Område G)                 15:45-16:30
Bryggen (Område F).                     17:00-17:45

Pause

Bellevue (Område E)                     19:00-19:45
Emmas Have + Toldbodgade.      20:15-21:00
(Område C+D)

Møderne er offentlige, og alle interesserede er velkomne til at deltage.

Har man som grundejer ikke mulighed for at deltage i mødet i egen sektion, er man velkommen til at deltage på et af de øvrige møder. 

Efter mødet vil man kunne se oplæggene fra mødet på klimaportalen. Her kan man også læse mere om projektet: Sonderborg – Klimaportal – Sønderborg Kommune (niras.dk). ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 12. juni 2024

Skrevet af
Morten Jacobsen

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.