Michael Nørlund står klar med et stort udvalg af fyrværkeri

Fyrværkeri på alle hylder

Hos BYGMA i Gråsten er årets salg af fyrværkeri startet og udvalget er som sædvanligt stort.

Raketter, batterier, fontæner, knaldperler, bordbomber. Der er ikke det fyrværkeri BYGMA ikke har klar til årets nytårsfejring. Med de nyeste produkter indenfor raketter og batterier er der noget for enhver smag. “Vi har krudt til alle størrelser, både børn og voksne,” fortæller Michael Nørlund fra BYGMA. Han glæder sig til, at sæsonen for fyrværkeri endelig går i gang. 

Tørvejr

Fyrværkeri må ikke opbevares inde i butikken og står derfor oftest udenfor i en container. Men hos BYGMA skal man ikke ud i regnen at stå, for at vælge sit fyrværkeri. På særlige hylder og borde kan man se alle varerne og bestille dem. Så bliver de hentet ude på lageret, imens kunden nyder lidt mundgodt i butikken.

Sikkerhed

Udover det flotte fyrværkeri, der kan lyse nytårsaften op, så er der også tænkt på sikkerheden. Både sikkerhedsbriller, høreværn, raketholdere og meget mere kan findes på hylderne i byggemarkedet og bør ikke mangle blandt fyrværkeriudstyret.

Og skal der pyntes op til nytårsfest derhjemme, er der også et udvalg af pynt til bordet og stuen, så år 2020 kan blive skudt rigtig godt i gang.

Demo

Skulle man være i tvivl om hvilket fyrværkeri der er det helt rigtige, kan man få lov til at se det med egne øjne. Fredag den 27. kl. 17 afholder BYGMA fyrværkeri på parkeringspladsen. ■

Skrevet af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27

Fotos af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27