Formand for Ældre Sagen i Bov, Finn Sørensen

Fuldt blus på Ældre Sagen i Bov

Aktiviteterne i Ældre Sagen i Bov kører igen helt som normalt.

Som noget nyt er der etableret et automatisk tilmeldingssystem, som foretgår via nettet.

“Det går rigtigt fint. I alt 36 mennesker tilmeldt sig til stolegymnastik i Grænsehallen. Det glæder os meget i bestyrelsen, at vores medlemmer har taget tilmeldingen til sig. Det gør tingene meget nemmere. Medlemmer som ikke har adgang til nettet, kan naturligvis stadig tilmelde sig telefonisk”, fortæller formanden Finn Sørensen.

“Den elektroniske tilmelding er en kæmpehjælp. Hvis der skulle opstå en situation med corona-smitte, kan systemet sammenkobles med sms. Ad den vej kan alle medlemmer hurtigt få besked. Det gælder også ved aflysning”, forklarer Finn Sørensen.

“Folk mangler at komme ud at røre sig. Både til bordtennis og mobilitet var der stor deltagelse. Det er dejligt, vi kan åbne op igen. Vi håber, at covid-19 snart er overstået, så vi kan få normale forhold. Det trænger vi til. Andet er ikke til at holde ud”, siger Finn Sørensen.  ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.