Stephan Tomakjan tilbyder rengøring af biler i Kollund.

Forvandler den beskidte bil til et attraktivt køretøj

Få følelsen af ny bil tilbage

Nu kan du få plejet din bil i Kollund.

Det er den 47-årig armenske politibetjent Stephan Tomakjan, som på Egelund 11 klarer udendørs vask, indendørs rengøring, fjernelse af hundehår og sæde-rens.

Han kom til Danmark i 1994 sammen med sin familie. I 1996 flyttede han til Rinkenæs, hvor han ernærede sig som selvstændig taxavognmand. Desværre satte en operation i ryggen for en diskusprolaps stopper for det i 2019.

“Jeg er bare ikke typen, der kan sidde stille. Derfor startede jeg mit eget firma med rengøring af biler. Jeg var heldig at få værkstedsplads sammen med Thomsens Auto. Da firmaet flyttede til Kollund i det gamle Avifauna, flyttede jeg med”, fortæller Stephan Tomakjan, som er hoppet i arbejdstøjet. 

Han satser på både private kunder og erhvervskunder.

Travlhed

Han har godt gang i forretningen. 

Bilerne ser ud som splinterny, når de har været i hans kyndige hænder. En rengøring kan nemt tage op mod to timer, før han er tilfreds med resultatet.

“Hvis folk har hund, så kan der godt gå 3-4 timer med at få bilen pænt rengjort. Priserne afhænger derfor også af bilens stand”, fortæller Stephan Tomakjan, der har smøget ærmerne op.

“Jeg arbejder normalt hele ugen og også om søndagen. Her har folk jo bedst tid til at undvære deres bil. Så kan jeg altid holde lidt fri om mandagen”, siger Stephan Tomakjan. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.