Artikelbeskrivelse

Dejligt at lære nye mennesker at kende

Af Signe Svane Kryger
Den nye formand for Egernsund Pensionist­forening, Kaj Andersen, oplever en stigende interesse for foreningen.
”Mange er glade for fællesskabet og aktiviteterne, som der bliver set frem til”, siger Kaj Andersen, der er pensioneret afdelingsleder fra Kvickly i Sønderborg. Han er opvokset i Nybøl, men bor i dag i Egernsund.
”Det er dejligt at lære andre folk fra byen og omegnen at kende, især når man bor i en lille by”, fortæller Kaj Andersen, og det er også én af de ting, der selv fik ham til at blive medlem.
”Det var mine naboer, som i 2009 lokkede mig med til det hyggelige fællesskab, hvor jeg lærte mange nye mennesker at kende. Efterhånden som årene gik, blev jeg mere og mere involveret i foreningen og var med til sammenkomster og spændende aktiviteter”, fortæller den nyvalgte formand, som i efteråret afløste Marie Gormsen på formandsposten.
De fremtidige udspil fra pensionistforeningen består i at vedligeholde de traditionelle aktiviteter såsom kegling, vandgymnastik, minigolf og lottospil. Hvis der er behov for det, vil han gerne tilføje nogle ekstra tiltag, som kunne være en eftermiddag med kortspil, eller en aften, hvor der bliver lagt fokus på mobiler og elektronik.
Planlægningen af de mange aktiviteter i det nye år er godt i gang, og Kaj Andersen glæder sig til et travlt foreningsår. 

Kaj Andersen er godt i gang med at planlægge nye aktiviteter i Egernsund Pensionistforening. Foto Signe Kryger Svane

Kaj Andersen er godt i gang med at planlægge nye aktiviteter i Egernsund Pensionistforening.
Foto Signe Kryger Svane