Artikelbeskrivelse

Ny butikschef i Imerco i Gråsten

Af Søren Gülck
31-årige Anni Jürgensen er udnævnt som ny butikschef i Imerco i Gråsten. Hun kommer fra en stilling som souschef i Imerco i Sønderborg, hvor hun har været ansat i otte år.
Den ledige stilling i Gråsten kom overraskende og uventet for Anni Jürgensen.
”Jeg havde netop kigget efter en andet job i kæden, så stillingen i Gråsten kom meget belejligt. Selv om jeg kender forretningskonceptet, er der naturligvis en hel del, jeg skal sætte mig ind i som ny butikschef. Heldigvis har jeg stor hjælp af butikkens medarbejdere, der virkelig har gjort det nemt for mig”, siger Anni Jürgensen, som glæder sig over en herlig afslappet atmosfære i Gråsten.
”Her er tid til smil og en snak. Jeg fornemmer, der en god stemning i byen, hvor alle kommer hinanden ved. Det kan jeg rigtig godt lide. Jeg nyder virkelig byen og de smukke opgivelser i butikken, hvor vi har udsigt til slottet. Alene det at se dagens lys i butikken og følge livets gang på gaden, er jeg glad for. Det var der ikke meget af i min tidligere butik i Borgen i Sønderborg, hvor folk hastede forbi”, fortæller Anni Jürgensen, der har en søn på halvandet år. 

Anni Jürgensen er ny butikschef i Imerco i Gråsten. Foto Søren Gülck

Anni Jürgensen er ny butikschef i Imerco i Gråsten. Foto Søren Gülck