Formand for Bov Sogns Ringriderforening Erik Lind Pedersen.

Bestyrelse gør klar til sommerens ringridning

Den nye bestyrelse for Bov Sogns Ringriderforening er trukket i arbejdstøjet.

Ifølge formanden Erik Lind Pedersen er man godt i gang med at forberede den traditionsrige ringriderfest til juni.

“Vi fastholder datoen 3. weekend i juni, som Bov Sogn Ringriderforening har haft de sidste 100 år. Det skal der ikke laves om på”, fortæller Erik Lind Pedersen, som tilføjer, at bestyrelsen er i gang med at planlægge programmet, som vil indeholde børneformiddag, pensionisteftermiddag, cykelringridning, borgerbal og ringridning om søndagen.

“Det store lottospil afholder vi torsdag aften i stedet for onsdag aften. Lige nu ser det heller ikke ud til, at der kommer ringrideroptog søndag, men fredag er der optog med de festudklædte cykelringridere”, fortæller Erik Lind Pedersen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.