Byrådsmedlem Kristian Bonefeld fortalte om det aktuelle arbejde i byrådet.

Sundeved Venstre drøftede lokalpolitik

Sundeved Venstre-Vælgerforeningen afholdt forleden generalforsamling på Bakkensbro Aktivitets- og Kulturcenter i Ullerup. 

De fremmødte medlemmer hørte formand Troels Lyck berette om det forgangne år i Venstre. Både på lokalt og nationalt plan. 

I den efterfølgende debat drøftede man blandt andet valget til Europa-Parlamentet 9. juni, kontakten til de lokale landsbylaug og lokale kandidater til kommunalvalget i efteråret 2025. 

I det efterfølgende valg var der genvalg til formand Troels Lyck såvel som bestyrelsesmedlemmerne. 

Bestyrelsen består dermed fortsat af Troels Lyck, Anne Loff Østergaard, Arne Brændmose Jensen, Carsten Andersen og Kristian Bonefeld. 

Suppleanter er Lorens Iversen og Jørgen Holm.

Efter smørrebrød og kaffe rundede det lokale byrådsmedlem, Kristian Bonefeld, aftenen af med at fortælle om det aktuelle arbejde i byrådet. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 4. marts 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.