Artikelbeskrivelse

Vemodigt farvel fra Bibbe

Af Gunnar Hattesen

De seneste uger har været vemodige for Birthe “Bibbe” Johansen, hvis store dametøjsforretning synger på sidste vers i Padborg Torvecenter.

“Fredag den 24. juli er butikkens sidste åbningsdag. Jeg har fremrykket lukningen, fordi der simpelthen ikke er meget mere tøj tilbage. Ophørsudsalget har været i gang i 14 uger. Vi startede 16. april med 25% rabat, gav senere 40% rabat, men da vi startede med 70% rabat, begyndte det virkelig at rykke”, fortæller Birthe Johansen, som naturligvis synes det er lidt mærkeligt at afvikle forretningen.

Birthe "Bibbe" Johansen holder sidste åbningsdag på fredag. Arkivfoto Jimmy Christensen

Birthe “Bibbe” Johansen holder sidste åbningsdag på fredag. Arkivfoto Jimmy Christensen

 

“Trofaste kunder kommer med både blomster og chokolade. Det er jeg meget glad og rørt over”, fortæller Birthe Johansen, som efter lukningen planlægger at holde ferie. Blot gå hjemme og slappe af.

“Jeg skal vænne mig til at sidde stille og ikke længere træffe store økonomiske beslutninger om tøjindkøb”, lyder det eftertænksomt fra Birthe Johansen, som overvejer at melde sig ind i Bov IF’s Motionsafdeling.

“Selvfølgelig er det godt, jeg ikke længere skal drøne rundt med 160 km/t. Det kan kroppen ikke længere holde til, men jeg vil gerne dyrke motion. Det har jeg altid haft glæde af”, siger 68-årige Birthe Johansen, som fortrøstningsfuldt ser frem til sin 3. alder.