Artikelbeskrivelse

Bentes Shop flytter i større lokaler i Padborg Torvecenter

Af Gunnar Hattesen

Bentes Shop har vokseværk. Lørdag den 29. august flytter hun modebutikken over i nogle større, lysere og bedre lokaler på den modsatte side i Padborg Torcenter.

“Det drejer sig om Tøjbutikken Palles gamle butikslokaler, som er på 400 kvadratmeter”, fortæller en glad Bente Smedegaard, som i 1½ år har drevet modebutik med tøj til både almindelige og store piger.

Hun har succes med at sælge smart modetøj fra blandt andet Vero Moda, Ze-Ze og Ofelia

“Jeg har haft kig på de ledige lokaler, siden jeg startede”, lyder det ærligt fra 44-årige Bente Smedegaard, som også forhandler et stort udvalg af accessories, alt fra tasker, smykker og tørklæder.

I butikken sælger hun modetøj til pluspigerne i størrelse 42-56, og her er det tøj fra JunaRose, Zhenzi og Cassiopeia, der fylder butikkens mange stativer.

“Vi er ikke en ren storpigebutik”, siger Bente Smedegaard, som glæder sig meget til de nye og større udstillingsvinduer.

De nye butikslokaler bliver opdelt i to afdelinger.

“Vi satser på et større udvalg, men vi får samtidig mulighed for at præsentere varerne noget bedre”, fortæller Bente Smedegaard, som bor i Padborg, men oprindeligt er Kliplevpige.