Ole Jepsen lykønskes her af sin 87-årige mor, Ruth Jepsen, og broderen Søren Jepsen.

Velbesøgt reception hos populært ejendomsmæglerfirma

Der var stuvende fuld i lokalerne hos Nybolig i Padborg til afskedsreception for Ole Jepsen, der er på vej mod et nyt kapitel i sit liv som efterlønner, men stadig med nogle timer om ugen i ejendomsmæglerbranchen.

Nye og gamle kunder lagde vejen forbi for at sige Ole Jepsen tak for hans deltagelse og indlevelse i netop deres huskøb eller hussalg. 

Det store rykind var også et stort velkommen til det nye makkerpar, Lena Schmüser og Andreas Thomsen Nøhr. 

Toppen af arkivskabene bugnede med gaver til de tre ejendomsmæglere.

Ved sammenkomsten fejrede man også Inger Skov Jørgensens 20-års jubilæum i firmaet. ■

Ole Jepsen lytter til Andreas Thomsens Nøhrs tale. I baggrunden ses hustruen Birgitte.

blank

Andreas Thomsen Nøhr kom i sin tale ind på, at betydningen af de tre ejendomsmægleres stjernetegn havde en betydning for deres enestående samarbejde.

blank

En meget rørt Lena Schmüser havde fået indgraveret teksten “mentor og ven” i en lommekniv til Ole Jepsen, som glæder sig til at bruge værktøjsdelen på ture i sin gamle Volvo.

blank
blank
blank

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.