Mange gæster kiggede forbi salonen i Nygade for at lykønske Celina Seemann og gratulere Susanne Vesperini med hendes nye samarbejdspartner.

Stort rykind til ny frisør i Gråsten

Det var en velbesøgt reception, da 22-årige frisør Celina Seemann lørdag flyttede ind hos Salon Sanne i Nygade i Gråsten.

Både kunder, venner og familie var mødt op til drinks og lækkerier.

Celina Seemann var overvældet og glad over den fine modtagelse i slotsbyen, hvor hun allerede er kommet godt i gang med arbejdet.   

Frisør Susanne Vesperina var overordentlig glad for at kunne byde velkommen til en ny kollega.

“Hvor er jeg glad. Jeg har glædet mig som et barn til juleaften til det endelig blev 1. marts”, sagde Susanne Vesperini i sin velkomsttale.

“Lige fra du startede i lære, havde jeg et ønske om, du engang skulle overtage min salon. Men så tog du til Dybbøl og gjorde din læretid færdig – med al respekt for det – så tænkte jeg såmænd ikke mere i de baner.

Og dog – på et tidspunkt fik jeg at vide, at du såmænd var flyttet til Egernsund til din kæreste.

Så var der lige en dag, jeg fik en kop kaffe med din mor, hvor hun spurgte: Mangler du ikke en assistent?

Næh, det gjorde jeg ikke, men jeg mangler en til at overtage salonen“. Ja, sagde hun, det er lige det, vi har snakket om. Vi mødtes så til en kop kaffe og så gik det hurtigt. Vi fik lavet samarbejdsaftale og lejekontrakt og nu står vi så her i dag”, lød det fra en meget glad Susanne Vesperina, som naturligvis fortsætter i salonen, men på nedsat tid.

“Jeg vil gøre alt for, at du får en god start på din nye tilværelse og som jeg har sagt til dig, tager jeg ejerfornemmelser, må du sige til, det kan jo være svært efter at have været eneejer i snart 40 år”, sagde Susanne Vesperina til de mange fremmødte. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.