Formanden for Valdemarshus, Carlo Jensen, er glad for, at brugerne igen kan vende tilbage. Brugerne kan altid komme ind for at få en kop kaffe og en god snak og bevare de gode venskaber. 

Valdemarshus genåbner atter

Valdemarshus i Padborg åbner atter op for aktiviteter efter den sidste nedlukning.

Formand for Valdemarshus, Carlo Jensen, er glad for at kunne åbne for de traditionelle aktiviteter.

“Nedlukningen har ikke været sjovt for vores brugere. Efter den første hårde og lange nedlukning havde vi svært ved at få folk til at vende tilbage, men denne gang går det bedre”, fortæller Carlo Jensen, som peger på, at man kan mærke, at folk har manglet at komme ud. Det er dog vigtigt, at folk kan føle sig trygge.

“Vi har hele vejen igennem fulgt restriktionerne tæt på. Vi har gjort ekstra ud af rengøringen, har haft sprit stående alle steder og har holdt god afstand. Det har bevirket, at vi ikke har haft et eneste tilfælde af corona inden for huset, og derfor heller ikke har haft nogen dødsfald. Det er vi vældigt glade for. Det bevirker også, at vores brugere kan føle sig trygge i huset”, siger Carlo Jensen, som ikke er i tvivl om, at den fortrinsvise hårde håndtering af reglerne i huset har bevirket, at smitten er blevet holdt på afstand. 

“Vi har taget styringen, og det vil vi fortsætte med, så længe Covid-19 raser. Derfor har vi heller ikke åbne arrangementer i huset. Det vil sige. at alt det, der arrangeres i øjeblikket, kun er for brugere af huset”, siger Carlo Jensen, som er meget tilfreds med det arbejde, som de frivillige udfører.

Frivillige

“Jeg er utrolig glad for de frivillige, der gør et kæmpe arbejde. Uden dem var der ikke noget Valdemarhus. Holdet har hele vejen igennem været omstillingsparate og har tilpasset sig situationen”, siger Carlo Jensen, som efterlyser flere frivillige.

“Vi har stadig plads til flere, der vil give et nap med. Alle kan bidrage med et eller andet”, bedyrer Carlo Jensen, som også er glad for de gode faciliteter på Valdemarshus. Det nye depotrum har givet meget mere plads i salen.

“Jeg er spændt på, hvordan tingene kommer til at se ud efter kommunalvalget i november. Der er kommet nye folk i byrådet, og jeg håber, vi kan fortsætte det gode samarbejde. Aabenraa Kommune har altid været en god samarbejdspartner, og det må meget gerne fortsætte. Valdemarshus er et yderst vigtigt aktiv hernede”, siger Carlo Jensen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.