Artikelbeskrivelse

Travl hverdag for ny uddeler i Holbøl

Af Susanne M. Damkjær
Den nye brugsuddeler i Holbøl, Kent Andersen, har meget at se til for tiden. Han er lige startet i Lokal Brugsen, og da han kommer fra en anden dagligvarekæde, er det helt andre systemer han skal lære at benytte.
51-årige Kent Andersen har i 25 år været butikschef i forskellige butikker, så han ved, hvad han taler om, når han siger, at han vil have fokus på at gøre tingene nemmere for både personalet og ham selv i den lille dagligvarebutik i Holbøl.
Kent Andersen har glædet sig til at starte i Lokal Brugsen, hvor man har mere frie hænder til selv at forme sin butik, som man ønsker, og dermed har mere mulighed for at øge indtjeningen i forhold til det lokalområde man ligger i.
Han har ikke for nuværende nogen intentioner om at ændre store ting i butikken. Nu skal han først lige finde fodfæste og lære personale, kunder og systemer at kende, før han tager fat i at lave ændringer i butikken.
„Men det er da spændende at komme i gang med, selv om der er rigtig mange nye ting, jeg skal sætte sig ind i“, siger Kent Andersen med et smil på læben.
Efter kun 3 uger i butikken, kan han endnu ikke sige noget om, hvilke arrangementer der vil komme i butikken i den nærmeste fremtid „men det kommer“ forsikrer han. 

51-årige Kent Andersen er glad for sit nye job som uddeler i Holbøl. Foto Susanne M. Damkjær

51-årige Kent Andersen er glad for sit nye job som uddeler i Holbøl.
Foto Susanne M. Damkjær