Sussi og Anton Kønig stopper som frivillige i Julemærke­hjems butikken i Padborg, og har sidste dag i butikken den 30. maj.

Sussi og Anton Kønig takker af i Julemærkebutik

Efter ni år som leder af Julemærkehjems butikken i Padborg takker Anton Kønig af. 

Gennem alle årene har han fået god hjælp af sin kone Sussi. 

“Sussi er netop fyldt 85 år og står foran at skulle have en operation i det ene øre. Det har bevirket, at tiden er kommet til at sige stop”, fortæller Anton Kønig, der i oktober fylder 81 år.

De to har siden 2014 gjort et kæmpe stykke arbejde i genbrugsbutikken. Anton Kønig afleverer en butik i en god gænge og med orden i regnskaberne.

Desværre er det nødvendigt at lukke butikken midlertidigt 31. maj, da der endnu ikke er fundet nye frivillige. 

“Jeg håber, det lykkes. Vi har nogle hjælpere, men vi mangler nogle flere, for at kunne få genbrugsbutikken til at køre. Vi må nu se, hvad der sker”, fortæller Anton Kønig.

Fra tirsdag den 22. maj til tirsdag den 30. maj bliver alt solgt i butikken med 50% rabat. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.