Brugsuddeler i Broager Michael Næsby er godt tilfreds med fremtidsperspektiverne og med, det går mod sol og sommer med Coronaen om bagbord.

SuperBrugsen Broager glæder sig til foråret

Som forretningsdrivende kan det være sjovt og fremmende for omsætningen at finde på nye ideer, men nogle gange kan det også være formålstjenligt at finde tilbage til hverdagen. 

Det glæder SuperBrugsen i Broager sig over efter to år med Corona.

“Det har været to mærkelige år. I bund og grund har det som Brugs været fornuftige år. At det skulle få den indvirkning på vores dagligdag, var der nok ikke nogen, der havde forstillet sig i starten af 2020. Ingen ved, om vi nogensinde slipper for håndsprit, mundbind og visirer,” konkluderer den 46-årige brugsuddeler Michael Næsby.

“SuperBrugsen har mange lokale kunder, som støtter op om butikken. Det er vi glade for. Det gør, at vi har en god og solid butik og ser lyst på fremtiden. Vi benytter altid muligheden for at optimere os og investerer i fremtiden. Nu kommer den gode tid med grill og sommer. Mange af vore kunder kører langt efter slagterens ringridere,” fortæller Michael Næsby, der også har god gang i salget af smørrebrød, som endog kan bestilles på nettet.

Mange ansatte

De 23 fastansatte suppleres weekender, aftner og helligdage af ungarbejdere, der bringer den samlede arbejdsstyrke op på i nærheden af 60 ansatte. 

SuperBrugsen i Broager er både ansættelses- og forsyningsmæssigt et stærkt aktiv for Broager og Broagerland, hvis borgere sammen med et stort tilstødende opland og sommerens turister henter dagligvarer og delikatesser til hverdag og fest i SuperBrugsen i Broager. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Fotos af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.