Stafet for Livet fastholdt budskabet om, opmærksomheden og kampen mod kræft.

Stafet for Livet tændte lys og håb

Gråsten Ringriderplads lagde lørdag græs til, da idrætsforeninger, firmaer, familie og venner løb eller gik for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse.

Det var første gang, Stafet for Livet nlev afviklet i Gråsten.

Der var 132 deltagere, fordelt på 9 hold, til stafetten. Sammenlagt løb de 3894 gange på den 400 meter lange bane. Omregnet blev det til 1.550 km.

Dagen begyndte med åbningstale ved folketingsmedlem Benny Engelbrecht, som havde en helt særlig opfordring til mændene: Kom nu afsted til lægen.

Herefter blev stafetten sat i gang, og formand for styregruppen, Orla Skovlund Hansen, var meget tilfreds med opbakningen..

De 19 tilmeldte Fightere fik alle sammen udleveret en solsikkeblomst, inden de blev sendt ud på Fighterrunden under musikalsk ledsagelse af Rinkenæs Brass Band.

I løbet af dagen var der løbende musikalsk underholdning fra scenen.

Hele 6 forskellige musikgrupper og solister optrådte på scenen med meget forskellige musikgenre, lige fra hård rock til ”Suppe-steg & is musik”.

Ved Lysceremonien holdt sognepræst Hanne Beierholm Christensen en meget rørende lystale, mens de 135 tændte lysposer, som var opstillet i hjerteform foran scenen, lyste op.

Som en helt perfekt afslutning på en dejlig dag, sang Broager Egnskor til slut et par sange fra scenen.

Rigtigt mange Gråstenere var mødt op for at deltage i lysceremonien, som blev en smuk afslutning på en fantastisk dag i den gode sags tjeneste. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.