Formand for Stafet for livet i Bov, Sussi Gellett, har trukket et stort læs for at få arrangement op at stå.

Stafet for livet mangler hold

Nu nærmer sig den store dag, hvor Stafet for livet løber af stablen. Det sker lørdag den 28. august fra kl. 10 til kl. 22 ved Grænsehallerne i Kruså.

Mange frivillige har arbejdet med at få arrangementet op at stå.

Humøret har hele tiden været højt, og med formanden Sussi Gellett i spidsen er der blevet arbejdet intenst. 

Programmet byder på flere spændende ting. “Fighterne” er på plads, men der mangler tilmeldte hold.

“Man kan sagtens nøjes med at gå 1 time. Nogen tror, at det er et motionsløb. Det er det slet ikke. Man kan gå eller løbe i sit helt eget tempo, man kan køre i rullestol, gå med barnevogn, hoppe på et ben eller lige det man har lyst til. Man kan gå lige så længe man har lyst og kan overkomme det.

Et hold kan være helt ned fra to mand og opefter. Det kan være et familiehold, klassehold, foreningshold, firmahold eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser. Kan man ikke få stablet et hold på benene, kan man tilmelde sig det åbne hold og gå sammen med en masse andre”, fortæller Sussi Gellett.

Deltagergebyr

Det er de tilmeldte hold, der skal samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn at deltage. Aabenraa Kommune betaler gebyret for kommunale ansatte.

Sussi Gellett håber, at Stafet for livet bliver en succes, men efterlyser den gode lokale ånd. 

“Vi skal vise, at vi også kan lokalt”, siger Sussi Gellert. ■

Aktiviteter:

  • Spejderne deltager med aktiviteter
  • Hoppeborg
  • Gospelkor
  • Linedance
  • Crossdance
  • Orkesteret Smuthul underholder med gode syng-med-sange, bl.a. af Kim Larsen
  • Klaverspil

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.