Skelde GF har stor succes med sine gymnastikhold

Skelde GF har fuld gang i aktiviteterne

Skelde GF har 308 medlemmer

De fordeler sig på gymnastik, veteran fodbold, petanque, gymnastik i alle aldersgrupper, gymcross, mountainbikehold, badminton, volleyball, dans, dilettanter og kæphesteridning. Så kom ikke og sig, der ikke er noget for enhver smag.

“Vi fik fire nye bestyrelsesmedlemmer sidste år. Det hele kører godt og harmonisk. Vi har især mange aktiviteter inden for børnegymnastik, og så nyder vi godt af, vi kan bruge inden dørs faciliteter på Adventure Efterskolen i Skelde. Vi har 115 børn, der går til gymnastik i Skelde GF,” fortæller formand Thomas Jacobsen.

Der er kommet gang i mountainbikeholdene, der kører et par gange i ugen opdelt efter aktivitetsniveau.

“Vi kører selvfølgelig på Broagerland og ad gendarmstien i begge retninger. Mountainbikerne når langt omkring,” fortæller formanden opløftet over at se de rød-sorte klubfarver i landskabet.

“Vores veteranhold i fodboldspiller foregår ved klubhuset . Vi har ikke det store med hold, der skal meldes til diverse turneringer. Veteranfodbold har den fordel, at udøverne klarer det meste som transport og træning selv,” siger Thomas Jacobsen, der er med til at højne udbuddet af sunde aktiviteter i Skelde.

Teenagere

Der er ikke så mange store teenagere i klubben, så frafaldet er ikke voldsomt, da børn og voksne er trofaste over for den lokale gymnastikforening.

“Vi har fået penge fra landsbylauget til at sponsorere kæphesteholdet. Vi får nye spring sat op, og man kan låne kæpheste,” fortæller formanden, der rider sin egen kæphest – som er, at der skal være udfoldelser for enhver smag i Skelde.

“Det er rart, der er stabilitet i klubben. Alting kører fint. Vi har en klub, som formår at flytte sig og tilbyde de medlemmer, der nu engang er her, forskellige former for aktiviteter,” siger Thomas Jacobsen, der understreger, den ældre generation også er aktiv i Skelde.

De tager et slag kort, spiller petanque og så er dilettanterne anført af garvede kræfter oppe i årene. Skulle de have mod på det, kan de holde sig i form med gymcross, som er intens træning, der holder folk i god fysisk form til at klare de kommende års krav og strabadser. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.