Christian Peter Lorenzen har rejst et halvt år rundt i Australien og New Zealand. Privatfotos

Rinkenæsser vender hjem efter Coronaudbrud

20-årige Christian Peter Lorenzen fra Rinkenæs har rejst rundt i den store verden, alt imens Coronasmitten er taget til.

I efteråret rejste han til New Zealand. Siden har han prøvet lidt af hvert.

“Der er meget ekstremsport og adventure på New Zealand, og naturen er også vild. Der er bjerge, gletsjere – al den slags. Jeg har prøvet faldskærmsudspring og canyonswing,” fortæller Christian Peter Lorenzen.

Canyonswing er som en store gynge mellem bjergene. 

“Rebet var 164 meter langt, og man valgte selv, hvordan man ville hoppe. Man kunne cykle, stå på hænder og alt muligt. Jeg valgte selv ‘This is sparta!’-måden. Man råber ‘This is sparta!’ og får så et ordentligt spark lige i maven, så man ryger ud over kanten, mens man er spændt fast til torvet. Udover de vilde ting har han også arbejdet på en æbleplantage i New Zealand er efterfølgende rejst til Australien, hvor han er rejst rundt i nogle måneder.

Christian Peter Lorenzen har nu rejst rundt i New Zealand og Australien i knap et halvt år, og er nu på vej hjem.

“Jeg sad midt i en ørken, da vi fik meldingen om, at alle danskere skulle komme hjem”, siger Christian Peter Lorenzen, som overvejede, at blive dernede.

“Men mine forældre ville gerne have mig hjem”, fortæller Christian Peter Lorenzen, som mandag eftermiddag sad i lufthavnen i Singapore og ventede på sit fly til Zürich i Schweiz. Oprindeligt ville turen tage 24 timer, men aflyste og ændrede flyafgange har betyder, at det nu vil tage i alt 40 timer. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72