Formand for Bov Menighedsråd Erik Secher.

Rift om job som kordegn

Den 1. marts tiltræder en ny kordegn i Bov Sogn.

“Vi er virkelig glade for de mange ansøgninger, vi fik til stillingen som ny kordegn. Der var mange gode og kvalificerede, og det var svært at vælge. Men vi har valgt en kompetent person, som vi glæder os til at byde velkommen om kort tid”, fortæller formand for Bov Menighedsråd Erik Secher, som peger på, at samarbejdet mellem de syv menighedsrådsmedlemmer er godt. 

“Vi holder nogle konstruktive møder, hvor vi ret hurtigt kommer til enighed. Møderne er derfor heller ikke så lange, og de foregår i en god tone”, fortæller Erik Secher, som også peger på, at samarbejdet med Holbøl Sogn er rigtigt godt. Bov Sogn stiller lokaler til rådighed, når sognepræst Joan Arnbjarnardóttir underviser eleverne fra Fjordskolen i konfirmationsforberedelse. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.