Guldsmed Rie Meyer har formået at slå sit navn fast i hele landet. Hun fejrer 5-års jubilæum i Padborg Torvecenter fredag den 3. marts.

Rie Meyer har skabt sig et navn som guldsmed

40-årige Rie Meyer kan fejre 5-års jubilæum som guldsmed i Padborg. Det sker fredag 3. marts kl. 15-18 i butikken.

Det begyndte for godt 15 år siden, da hun blev udlært guldsmed i København. 

Da hun flyttede til Padborg, begyndte hun stille og roligt hjemme at lave sine egne smykker.

“Jeg havde et ønske om at få børn, så jeg tog det stille og roligt i starten. Efter jeg fik mine to guldklumper åbnede jeg i 2014 et værksted ved CS Auto i Padborg. Mine håndlavede smykker solgte ret godt, og i 2018 blev værkstedet simpelthen for lille”, fortæller Rie Meyer, som på det tidspunkt var på udkig efter et ledigt lokale i Padborg Torvecenter.

Rie Meyer fandt den rigtige placering på hjørnet ud til Jernbanegade. Her åbnede hun i 2018 sin guldsmedebutik og fik hurtigt slået sit navn fast. 

“Jeg blev nok kendt, fordi jeg i flere år sammen med nogle skolebørn designede det årlige smykke til fordel for “Et hjerte for alle”. Herudover laver jeg hvert år et nyt “Knæk Cancer” smykke”, fortæller Rie Meyer, som har kunder fra hele Danmark.

Specielle åbningstider

Udover sine evner som smykkedesigner forsøger Rie Meyer at gøre en forskel i lokalsamfundet. Hun lægger kræfter i at få Padborg Torvecenter til at blomstre. 

I hendes logo indgår der også blomster, hvilket hendes unikke smykker tillige bærer præg af.

“Jeg elsker blomster”, siger Rie Meyer, der har andre åbningstider end de øvrige butikker. Hun giver kunderne mulighed for at bestille individuel tid alle ugens dage mellem kl. 8 og 18. 

“Jeg prioriterer lidt anderledes. Jeg giver mine kunder en anden service, idet de har mulighed for at bestille en tid, når de f.eks. skal have lavet et arvestykke om til noget tidssvarende eller have lavet et unikt smykke”, fortæller Rie Meyer. 

Når smykkerne skal produceres, arbejder hun ofte om aftenen eller i weekenden. 

Rie Meyer bor i Padborg med sine to sønner på henholdsvis 9 og 12 år. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.