Erhvervsmanden Rasmus Banke stiller op til byrådsvalget for Venstre.

Rasmus Banke vil gerne i byrådet

Der bliver hård kamp om stemmerne på Broagerland ved det kommende kommunalvalg.

Senest har adm. direktør Rasmus Banke, Broager, givet tilsagn om at opstille på Venstres liste, som i forvejen rummer to lokale navne, Erik Krogh og Daniel Staugaard.

Rasmus Banke er 46 år, og har boet i Broager siden 2009, og har i mange år interesseret sig for det, der sker i lokalsamfundet. 

Han er ejer af virksomheden Banke ApS, der beskæftiger 25 ansatte på Kær Vestermark og på afdelinger i Holland og Ukraine.

Virksomheden producerer batteriydelser til større køretøjer.

Energi

Rasmus Banke er uddannet civilingeniør og startede virksomheden i 2011.

“Jeg har i mange år haft travlt med at opstarte virksomhed, men nu føler jeg, at jeg har tid og energi til at bidrage til fællesskabet i Sønderborg Kommune”, siger Rasmus Banke, som er far til to børn.

“Jeg vil gerne lægge kræfter i et borgmesterskifte i Sønderborg Kommune, så kommunen kan blive drevet på en mere effektiv måde”, siger Rasmus Banke. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.