Gustav Johannsen fra Gråsten er ny formand for VU i Sønderborg.

Ny VU-formand i Sønderborg 

Gustav Johannsen fra Gråsten er ny frontfigur i Venstres Ungdom i Sønderborg.

Den politiske ungdomsorganisation holdt generalforsamling forleden og valgte her den 19-årige gymnasieelev på Alssundgymnasiet som foreningens formand. 

VU-Sønderborg er en meget velfungerende forening med et højt aktivitetsniveau. Over 60 unge er med i VU Sønderborg. 

Han får til opgave at organisere arbejdet. 

Valgkamp

“Vores største og vigtigste opgave i år er at kommunalbaget den 16. november. Her bakker vi fuldt og helhjertet op om Venstres borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby”, siger Gustav Johannsen. 

“Er man ung i Sønderborg kan man meget bedre se sig selv i en kommune med en yngre og mere frisk borgmester. Ellen Trane Nørby har en masse nye gode visioner og også blik for de unge og deres behov. Den samme interesse oplever vi ikke fra den 61-årige socialdemokrat Erik Lauritzen, der allerede har siddet alt for længe”, siger den nye VU-formand. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.