Per Beierholm er glad for opbakningen til SuperBrugsen fra de tusindvis af kunder og samarbejdet med gode, lokale leverandører. På fredag fylder han 50 år.

Per Beierholm fylder 50 år

Han er et kendt ansigt i SuperBrugsen i Gråsten.

Per Beierholm, Gråsten, fylder fredag den 4. november 50 år.

Skiftet fra uddelerjobbet i SuperBrugsen i Augustenborg til jobbet som næstkommanderende i SuperBrugsen i Gråsten i sommer er gået virkelig godt.

“Selvfølgelig har det været en stor mundfuld at lære mange nye medarbejdere at kende. Og heldigvis har vi meget travlt”, siger Per Beierholm, der har blikket på alt, hvad der foregår i dagligvarebutikken i Ulsnæs Centret.

Der er ingen tvivl om, at han ikke kun er let til bens, men også har ben i næsen, for det er ikke et dagdriverjob at være i butikken, hvor han ekspederer kunder, sætter varer på plads og tager telefonen.

Yngste uddeler

Han er vokset op i Fynshav. Allerede efter skoletiden kom han i lære i den lokale Brugs.

Som 24-årig blev han landets yngste brugsuddeler på øen Orø, der ligger i Isefjorden.

Det blev til fem gode år på Sjælland, men han havde hjemve til Sønderjylland. I nogle år var han leder af Rema1000 i Hørup, kom senere til Holbøl som uddeler i Dagli’ Brugsen og rykkede senere til Augustenborg som uddeler i SuperBrugsen. 

Per Beierholm elsker god vin. Han er uddannet sommelier, så kunderne kan i butikken hente vintips fra en sand ekspert.

Han har et aktivt væsen og er medlem af Lions Club i Sønderborg.

Privat er han gift med sognepræst Hanne Beierholm Christensen og bor i præstegården. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.