Dan Andresen og Palle Hansen er i fuld sving med at skaffe penge til to padeltennisbaner. 

Padeltennis på vej til Grænsehallerne

Hvis alt går efter planen, åbner der 1. september to padeltennis baner ved Grænsehallerne i Kruså.

“Jeg har fået tilsagn fra 25 lokaler virksomheder, som hver har givet sponsorat på 8.000 kr. Men jeg mangler stadig en del for at kunne realisere vores drøm om, at få padeltennis til Grænsehallerne”, fortæller Palle Hansen fra Kruså, der for tiden kører til Haderslev, Sønderborg eller Rødekro for at dyrke idrætsgrenen. 

Padeltennis er den største og hurtigst voksende sportsgren. 

Padeltennis spilles med en padel ketsjer og en tennisbold på en 10 x 20 m indhegnet bane.

Ifølge Palle Hansen er det et hamrende sjovt spil og kan dyrkes af folk i alle aldre. 

Palle Hansen har sammen med halinspektør Dan Andresen fra Grænse­­hallerne taget initiativet til at prøve at få den populære sportsgren til Kruså og lagt ind under Bov IF.

“Etableringen af to baner koster omkring 600.00 kr. Jeg har fået sponsorater ind på 250.000 kr. og Grænse­hallerne samt Bov IF giver hver et tilskud på 100.000 kr. Det vil sige jeg lige nu mangler 150.000 kr. for at kunne realisere to baner”, fortæller Palle Hansen.

Et sponsorat ligger på 8.000 kr. ex moms, så Palle Hansen håber meget, at lokale virksomheder vil være med på idéen. Tilsagn om et sponsorat skal være givet inden den 1. juli, så banerne kan etableres omkring 1. september. ■

En kreds af borgere arbejder på at etablere få padel tennis til Grænsehallerne i Kruså.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.