blank

Dirndler, lederhosen, fadøl i literkrus og gigantiske wienerschnitzel hensatte folk i rette oktoberfest stemning i Braue.

Oktoberfest tog kegler i Braue

Broagerhallen dannede i weekenden rammen om en oktoberfest, der var sydtyske forhold værdi.

Farverigt dirndlklædte kvinder og mænd i lederhosen indtog fadøl i literkrus, Jägerboms og gigantiske wienerschnitzel – de største set nord for alperne – i rigelige mængder. 672 mennesker befolkede den stopfyldte hal, hvor ikke en stol var ledig til den tradionsrige fest. Humøret var højt. Der blev danset lystigt til Sju-bi-quadro, som med lydelige decibel forstod at levere den helt rette bayriske stemning i Braue Stadt Halle.Festarrangør Michael oplyser glædeligt, at omsætningen har været noget højere end tidligere år. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.