What a Wonderful World på Broagerhus

Broagerhus har taget hul på fem kulturelle onsdage med Jazz for 2 alias Søren Peter Frøsig og Gert Jacobsen, der diskede op med den musikalske fortælling om en af verdens store jazz trompetister Louis Armstrong. 

Publikum blev henført til den berømte jazzmusikers univers med skønne numre fra hans repertoire og anekdoter fra Louis Armstrongs liv, som langt fra altid var nogen dans på roser.

Hans optimisme og udstråling er legendarisk og går igen i hans musik, som er kendt og fortsat spilles over hele jordkloden et halvt århundrede efter hans død.

Publikum på Broagerhus fik en dejlig musikoplevelse og sang med på de mest kendte numre, mens de lod fødderne vippe i takt til så godt som alt, hvad Jazz for 2 leverede fra scenen. 

En fornøjelig onsdag aften på Broagerhus sluttede med “What A Wonderful World”.  ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.