Mikkel Nielsen og Rasmus Nielsen har åbnet ny synshal Last & Bilsyn på Industrivej 11 c i Padborg

Ny synshal for lastvogne og personbiler i Padborg 

En ny synshal har set dagens lys på Industrivej i Padborg. Her kan kunderne hurtigt få synet deres køretøj.

Det er Mikkel Nielsen (32 år) og Rasmus Nielsen (29 år), som har åbnet den nye synshal for lastvogne og personbiler.

“Vi har arbejdet sammen de sidste 4 år hos det tidligere LB Syn. Da firmaet blev solgt, valgte vi at starte op for os selv. Vi er af den opfattelse, at der er behov for et mere privat sted, end en stor koncerndrevet synshal. Det giver en mere personlig relation”, fortæller Mikkel Nielsen og Rasmus Nielsen, der kalder den nye synshal for Last & Bilsyn.

Mikkel Nielsen er uddannet som landbrugs- og maskinmekaniker, mens Rasmus Nielsen er uddannet lastvognsmekaniker ved Skifter i Padborg. 

De to har god erfaring med at syne lastbiler og personbiler fra deres tidligere arbejdsplads. 

“Vi faldt over et egnet lokale på Industrivej 11 C i Padborg bag Padborg Elektro. Vi slog til og nyistandsatte stedet. Vi har indrettet synshallen med de bedste lifte. For skulle det være, så skulle det også være perfekt”, siger de to unge mænd, der lægger meget vægt på en god og personlig service.

I den nye synshal er der rigelig med plads, og lokalet er fint indrettet. Kunderne kan sidde og få en kop kaffe, mens bilen bliver synet og papirerne bliver lavet. 

“Vi vil gøre alt for at hjælpe og rådgive kunden på den bedst tænkelige måde, så synet går igennem”, fortæller Rasmus Nielsen.

Man kan køre til syn både med og uden forudgående tidsbestilling.  ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 25. januar 2024

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.