Michael Sørensen Petersen glæder sig til jobbet som skoleleder på Lyreskovskolen.

Ny skoleleder på Lyreskovskolen i Bov

Det bliver en erfaren skoleleder, som 1. maj tiltræder som ny skoleleder på Lyreskovskolen. 

Det er 48-årige Michael Sørensen Petersen, som kommer fra en tilsvarende stilling på Kliplev Skole.

Michael Sørensen Petersen har i de sidste seks år været skoleleder på Kliplev Skole.

“Lyreskovskolen er en skole med mange muligheder og et stort potentiale. Især ambitionerne om at være en væsentlig del af lokalsamfundet tiltaler mig. Nu glæder jeg mig til at møde medarbejdere, ledergruppen og forældrene. Og så glæder jeg naturligvis allermest til at møde skolens elever”, siger Michael Sørensen Petersen, der ud over sin tid på Kliplev Skole tidligere har været afdelingsleder på netop Lyreskovskolen.

Stærke kvalifikationer

Det er ikke kun Michael Sørensen Petersen, der glæder sig til at begynde som skoleleder på Lyreskovskolen. Også Aabenraa Kommunes skolechef, Rasmus Andreassen, ser frem til samarbejdet.

“Michael har et stort kendskab til Aabenraa Kommune og den måde, vi gerne vil drive skole på. Han har stærke kvaliteter både på det faglige, men også et stærkt blik for elevernes trivsel. Michael er samtidig god til at følge de processer, som han starter, til dørs. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Michael” siger Rasmus Andreassen.

Michael Sørensen Petersen bor til dagligt i Bovrup med sin kone og to døtre.  ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.