Elis Hvidevarer Norman Rudbeck

Norman Rudbeck har stabil forretning med gode og trofaste medarbejdere, som hver fredag runder ugen af med af med grillpølser og en håndbajer – dog ikke under coronakrisen. Foto: Ditte Vennits Nielsen

Ansatte bliver testet hver uge

Hos Eli’s Hvidevarer og Kruså El bliver de ansatte testet hver uge. Det sker for at være sikre på, at medarbejderne ikke spreder corona-virussen.

“Vores to store kunder, Arla i Kruså og Graasten Salater kræver også negative test af håndværkerne”, fortæller indehaveren Norman Rudbeck, som ikke har mærket nedgang under krisen.

“I begyndelsen var vores kunder lidt mere ængstelige, men det er ikke længere tilfældet”, forklarer Norman Rudbeck, som oplever travlhed.

“Vores opgaver er meget alsidige under coronakrisen. Udover reparation af husholdningsapparater, har vi lavet mange internetopkoblinger. Vi skifter også afbrydere og lys dæmpere. Vi kan klart mærke forskel, om folk går hjemme eller arbejder ude. Den største forandring for os har været, at det er meget nemmere at lave aftaler med folk. Normalt er det virkelig en logistik, der skal gå op. Nu kan vi komme fra time til time. Det gør det meget nemmere for os”, fortæller Norman Rudbeck, som under nedlukningen benyttede fritiden til at blive uddannet autoriseret VE-installatør. 

“En VE-godkendt installatør har papir på, at han kan installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet. Det er et krav, Energistyrelsen forlanger, for at kunderne kan få tilskud ved installationer af f.eks. varmepumper”, nævner Norman Rudbeck.

Hitter

Varmepumper er virkelig et hit. Flere og flere kunder får opsat varmepumpe enten i orangeriet, skuret, garagen, sommerhuset eller i hjemmet.

“Vi har nogle gode varmepumper på lager, og vi sørger naturligvis også for opsætning og eftersyn”, fortæller Norman Rudbeck. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.