Den ny bestyrelse i Forsamlingsgaarden Sundeved er fra venstre formand Carsten Hansen, kasserer Knud Jensen, bestyrelsesmedlem Lene Holst, sekretær Johannes Veje og bestyrelsesmedlem Egon Fogt

Ny formand for Forsamlings­gaarden Sundeved

På generalforsamlingen i Forsamlingsgaarden Sundeved valgte formanden Morten Schmidt, der er uddeler i Dagli’Brugsen i Vester Sottrup, at trække sig på grund af travlhed. 

Ny formand blev Carsten Hansen.

Bestyrelsen er reduceret fra syv til fem personer. I vedtægterne står, at bestyrelsen skal være på mellem fem og ni personer. Der var ingen, der ønskede at stille op for at blive valgt til bestyrelsen. 

Det tilbageværende femkløver betegnes som et godt team, der boder for et foretagsomt 2023 med fortsat mange aktiviteter. Forsamlingsgården huser et aktivitetscenter og har udlejning, som ikke er baseret på bestyrelsens indsats, men varetages af andre hjælpende hænder.

Færre medlemmer

I det nye år har Forsamlingsgaarden Sundeved 111 medlemmer. Det er en markant tilbagegang på 70 medlemmer i forhold til 2022. 

Det betegnes ikke som en krise, men som et udtryk for, der har været meget at se til og stagnation i aktivitetsniveauet som følge af Coronaen, inflation og energikrise.

Sidstnævnte er hård ved et forsamlingssted som det i Sundeved med lokaliteter med højt til loftet og en gasbaseret energiforsyning. 

Planlagte renoveringer er stillet i bero for at sikre penge til vand, lys og varme – poster som er stedet med mere end 110 procent i forhold til 2022. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.