Henriette Feddersen har åbnet fodklinik i Kelstrupskov, hvor kunderne kan få forkælet deres fødder.

Ny fodplejerklinik i Kelstrupskov

34-årige Henriette Helene Feddersen har åbnet ny fodplejeklinik i Kelstrupskov.

Henriette Feddersens verden ligger bogstaveligt talt for dine fødder, hvis du trænger til at få fødderne forkælet.

Åbningen af fodklinikken skete dagen efter, hun bestod uddannelsen som lægeeksamineret fodplejer.

Hun er overrasket over, hvor mange der allerede har booket en tid hos hende, efter hun har haft en annonce med i avisen.

“Jeg er uddannet kontorassistent, men fandt hurtigt ud af, at jeg ikke var kommet på den rigtige hylde. Jeg startede derfor på SADF skolen (sammenslutningen af danske fodplejere) i Odense, hvor uddannelsen tager 12 måneder”, fortæller Henriette Helene Feddersen, som inden for det år har haft mere end 200 superviserede fod behandlinger. Hun har ved eksaminerne opnået 10-taller og et 12-tal i det praktiske.

Hun føler, at hun nu har fundet præcis det, hun gerne vil. 

Ansigtsbehandling

Klinikken er placeret ved siden af huset. Det er manden Jan, der til daglig er ansat ved Bred VVS, som har stået for ombygningen. På klinikken findes alt til forkælelse af dine fødder. 

Desuden har Henriette Feddersen taget et kursus i Eyelash Lift, hvor kunden får bukket sine vipper i en flot bue. Efterfølgende kan både vipper og bryn blive farvet. 

“Jeg laver også voksbehandlinger af stort set hele kroppen og ansigtet. Der er mange, der lider af uønsket hårvækst, så det klarer jeg for både mænd og kvinder”, fortæller Henriette Feddersen. 

Kelstrupskov Fodpleje har åbent mandag til fredag. Torsdag tillige med lang åbningstid helt frem til kl. 21. 

“Det er vigtigt at kunderne forudbestiller en tid, som kan gøres telefonisk eller via min hjemmeside”, fortæller Henriette Feddersen, der udover sin nye stillingsbetegnelse også er mor til to børn. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.