Karina Sönnichsen, Jane Hansen, Lene Kock, Jonna Seemann og Ingrid Johannsen fra styregruppen.

Gråsten Handel inviterer til efterårsmesse

Over 20 stande med masser af lækkerier, masser af inspiration, spændende foredrag og bobler. 

Fra mode, tøj, kunst og selvudvikling – og alt der imellem.

Det kommer ikke til at gå stille af, når Gråsten Handel torsdag den 23. september kl. 19.00-22.00 inviterer til efterårsmesse i Ahlmannsparken, Gråsten

Rigtig mange kvinder tror, at de ikke fortjener mere her i livet, og de lader sig derfor nøjes. Det skal de ikke. Alle kvinder har fortjent det bedste og mere til, og det skal over 20 stande og inspirerende foredrag med Lene Beier være med til at give kvinderne med hjem”, lyder det fra styregruppen.

Billetter koster 150 kr. og kan købes i følgende butikker: Bageriet Kock, Sönnichsen Ure & Smykker, 2dreams og Matas i Gråsten by og på Ulsnæs i SuperBrugsens pakkeudlevering. I Padborg er det hos Guldsmed Rie Meyer.

Arbejdsgruppen bag efterårsmessen består af

Lene Kock, Bageriet Kock, Karina Sönnichsen, Sönnichsen Ure og Smykker

Pernille Flyger, SuperBrugsen, Gråsten, Jane Hansen & Jonna Seemann, 2dreams og Ingrid Johannsen, Gråsten/Bov Avis ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.