Artikelbeskrivelse

Niels Jensen ny senior-træner i BNS

Af Jim Larsen
Godt 30 års erfaring med trænergerningen i klubber omkring Sønderborg har Niels Jensen med sig, når han til januar stiller sig på sidelinien i V. Sottrup for at dirigere BNS’s fodboldspillere.
”Jeg glæder mig, og er rigtig spændt på udfordringen”, siger Niels Jensen om den nye klubtrøje, han skal have på til nytår.

Nyt syn på resultater

Han er i et trænerjob hos Sønderborg Inter, som han førte til et kort ophold i serie 1, men som spiller i serie 2 nu.
”Inter er en fantastisk klub at være i, og det er vigtigt for mig at slå fast, at jeg ikke smækker med døren eller forlader klubben i vrede. Men der følger et stort pres med i serie 2, og jeg ta’r det ind, hvordan mit hold klarer sig. I BNS fylder bredden og det sociale meget, og det bliver en anden form for træner-arbejde”, tror den rutinerede fodbold-elsker.
Niels Jensen har aldrig trænet hold længere nede i rækkerne end serie 3, og han forventer, at det bliver noget nyt at træne et hold i serie 5, men noget nyt, som han ser meget frem til.
”Det er meget interessant at skabe resultater med bredden som afsæt. Jeg tror på, at vi kan få skabt et stabilt serie 4-hold i BNS, og jeg tror på, at vi kan få skabt mere end èt senior-hold. Jeg glæder mig til at gå til træningen med en idè om, at det sociale også er vigtigt, og at vi er sammen om det her”, forklarer Niels Jensen glad.

Glæder sig til BNS

Han kender BNS, og ved, at det er et godt sted, og en klub med gode ideer om klubbens projekter.
”Det er vigtigt, at det hele hænger sammen, for uden en fødekæde med unge spillere står vi hurtigt uden seniorer. Det er faktisk sket for nogle årgange, sådan set på landsplan. Jeg tror på, at det nok skal lykkes at skabe sammenhæng mellem ungdom og seniorer. Og jeg håber, at jeg kan bidrage til, at tingene hænger sammen på en god måde for klubben, og på en måde, så der kommer flere spillere, også de ambitiøse, til klubben”, siger Niels Jensen.

Seniorformand Frode Steffensen, træner Niels Jensen og Kedde Neumann.

Seniorformand Frode Steffensen, træner Niels Jensen og Kedde Neumann.