Morten Andersen har sparet penge op, så han kunne blive selvstændig. Han reparerer alle bilmærker i sit eget autoværksted i Kværs. Fotos Jimmy Christensen

Morten Andersen åbner eget autoværksted i Kværs

24-årige Morten Andersen har åbnet eget autoværksted på Lundtoftvej 16 i Kværs.

“Jeg tager imod biler i alle mærker og kan lave biler til særdeles konkurrencedygtige priser. Jeg tilbyder også at reparere skader og køre bilen til syn for kunderne”, siger Morten Andersen, der stammer fra Egernsund. 

For fire år siden købte han hus i Kværs, og ved siden af har han indrettet et autoværksted, hvor han glæder sig til at levere arbejde i høj kvalitet til den rigtige pris.

Morten Andersen har været mekanikerlærling hos Auto Lindvang i Sønderborg. Som svend var han ansat hos Bryllemose i Felsted og på et autoværksted i Rødekro.

“Jeg har sparet penge op, så jeg kunne blive selvstændig. Det har jeg altid drømt om”, fortæller Morten Andersen, som i sin lærlingetid begyndte at samle på værktøj.

“Jeg har altid været glad for at arbejde. Det er fint at være selvstændig. Det giver ansvar. Man skal træffe sine egne beslutninger”, siger Morten Andersen, som ser frem til at drive værksted i Kværs. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Jimmy Christensen
Jimmy ChristensenFotograf
Ring 29 25 95 50