Maler Ihle Holbøl

Malermester Per Ihle har for nylig erhvervet en ny flot firmabil.

Malerarbejde giver håndværkerfradrag

Af Ditte Vennits Nielsen

Malermester Per Ihle har godt fat i private kunder. Her i coronatiden er det bestemt ikke blevet mindre.

“Håndværkerfradraget er blevet væsentligt forhøjet. Det benytter folk sig virkelig af. Vi kan sagtens mærke, at mange har gået hjemme. Nu bruger de deres penge på udbedringer”, fortæller Per Ihle, som har mange bestillinger på malerarbejde.

Ingen ventetid

Kombinationen af udbetalte feriepenge og forhøjelse af håndværkerfradraget har bevirket, at folk bestiller en professionel maler i stedet for at gøre det selv. 

Det er Per Ihle naturligvis meget tilfreds med. Ordrebogen har fyldte sider. 

“Vi har ikke ventetider, for mange af vores opgaver er overkommelige”, fortæller Per Ihle, som i begyndelsen af året havde travlt med at male den gamle toldbygning i Padborg, der har gennemgået en større renovering med lokale håndværkere. 

Før jul var det Herluf Jørgensen A/S nye domicil, der blev malet. Nu venter mange private hjem på penselstrøg. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.