Den nye arkivleder i Gråsten, Preben Vagn Knudsen, som har stor interesse for gode lokale historier. 

Lokalarkiv får ny leder i Gråsten

Lokalhistorisk Arkiv i Gråsten har får ny arkivleder. Det er Preben Vagn Knudsen, som afløser Else Egholm, der på dygtig vis har bestyret arkivet i over 20 år.

Preben Vagn Knudsen er født og opvokset i Gråsten, har et stort lokalkendskab, er medlem af mange foreninger og har været aktiv i arkivet i mange år.

“Jeg har altid været interesseret i lokalhistorie”, siger Preben Vagn Knudsen, som glæder sig over, at der jævnligt kigger folk forbi arkivet i Nygade for at aflevere ting.

“Ting som bliver afleveret skal registreres og pakkes ned. Vi er håbløs bagefter, så vi mangler frivillige”, lyder det fra den nye arkivleder. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.