Lions sender hjælp til jordskælvsramte i Marokko

Lions Broager-Gråsten har sendt 10.000 kr. til Lions i Marokko, så lokale klubber kan yde hjælp til de overlevende efter jordskælvet i sidste uge. 

Meldingen har lydt på mere end 2.800 ofre og mere end 2.500 tilskadekomne, og WHO vurderer, at omkring 300.000 er påvirkede af situationen. Behovet for rent vand og mad er fortsat stort.

“Vi sender det beskedne beløb via Unicef for at understøtte den landsindsamling Lions har igangsat for at bidrage til den internationale indsats for at hjælpe i Marokko. Med de mange sammenstyrtede huse har både børn og voksne brug for akut hjælp for at overleve. Mad, tøj, telte, medicin og vand. Ikke kun i disse dage, men i uger og måneder frem”, siger præsident for Lions Broager-Gråsten, Kristian Pallesen, som tilføjer, at Lions supplerer med en SMS-kampagne henvendt til alle, som vil støtte.

Det bidrag kan sendes på SMS, skriv LIONS til 1220 (100 kr.) eller via MobilePay 804870 valgfrit beløb. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.