Venstres borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby og byrådskandidat Ingrid Johannsen lytter til skoleleder Louise Jeffers Jacobsen fra Kværs Idrætsfriskole.

Kværs ønsker nye byggegrunde

Venstres borgmester­kandidat Ellen Trane Nørby og byrådskandidat Ingrid Johannsen var mandag på besøg i Kværs.

Første stop på turen var Kværs Idrætsfriskole, hvor skoleleder Louise Jeffers Jacobsen håbede på en snarlig åbning for de større elever.

Næste stop var et møde med formand for Kværs-Tørsbøl Ungdoms- og Idrætsforening, Hans Lenger, formand for Kværs-Tørsbøl-Snurom Landsbylaug, Niels Peter Nielsen, og Michael Beck fra MB Sport og Event. 

Her slog de lokale til lyd for, at Kværs har et stort behov for nye bygge­grunde, så flere børnefamilier kan bosætte sig i landsbyen. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Jimmy Christensen
Jimmy ChristensenFotograf
Ring 29 25 95 50

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.